Startside

Hverdagshelten i baderomsskapet :

Aloe Vera Gelly er vår fineste Aloe vera på tube. Den virker beroligende, pleiende og fuktighetsbevarende.

FEM situasjoner der du trenger Aloe Vera Gelly i sommer:

🌿Når du vil gi huden din ekstra fuktighet

🌿Når du har vært ute i solen

🌿Når du har fått et kløende insektstikk

🌿Når du har brent deg på brennesle

🌿Når du har barbert deg

📍Ellers er den fin hele året - bruk som dagkrem, lotion og på tørre hudpartier


TIPS: SETT DEN GJERNE I KJØLESKAPET FØR BRUK 

Pass på å fylle opp Gelly lageret ditt nå, send meg en pm for bestilling, eller du kan bestille via nettbutikken : https://misspurple.myforever.no/store/product/61


 HØSTPAKKE

Jeg har satt sammen en Høstpakke med produkter som er nyttige i hus også på denne årstiden :

🌿 Aloe vera Gelly - planten på tube. Et lite apotek i seg selv som pleier og gir fuktighet. Brukes på solbrent hud, insektbitt, tørr hud. Kan også brukes som ansiktskrem. Tips: setter du den i kjøleskapet en stund før bruk, får du en herlig avkjølende gel.

🌿Aloe Heat Lotion - førstehjelp for trette muskler. Perfekt å bruke både før og etter fjellturer/trening og som fotmassasje eller i fotbad

🌿Propolis creme - en allround krem. Brukes på tørr og irritert hud, potekrem på kjæledyr, og er så mild at den kan brukes som "rompekrem" på småbarn . Blander du med Aloe vera gelly har du en perfekt hår og hodebunnskur. Propolis creme er ikke tilsatt vann - så denne kan du fint bruke som kuldekrem

ALLE som bestiller høstpakken innen 31 oktober  får med 1 Avocado Face & body soap - såpen for alle hudtyper!

Aloe Avocado Face & Body Soap er en frisk, velduftende såpe som passer fint i ethvert baderom. Den passer alle hudtyper og har en frisk duft som både kvinner og menn liker.

Avocado Face & Body soap gir

skånsom og effektiv rengjøring

hudpleiende Aloe vera og avokadoolje

fuktighetsbevarende og beskyttende glyserin

Varsom rengjøring fra topp til tå

Aloe Avocado Face & Body Soap fungerer fint for hele kroppen. Den rengjør varsomt, frisker opp og etterlater en uimotståelig frisk følelse. Huden føles ren, myk og oppfrisket.


Bestiller du høstpakken innen 31 oktober får du med 1 GRATIS såpe !

Førstehjelp for trette muskler står i fokus i september!

Har du hatt en lang dag? Kanskje gått og stått mye? Eller tatt en skikkelig treningsøkt? Eller sittet stille foran en dataskjerm hele dagen og blitt stiv i nakke og skuldre? Da kan en avslappende og varmende massasje være akkurat det du og kroppen din trenger.

Hent frem Aloe Heat Lotion fra hyllen og la kroppen din føle roen. Kleber ikke, Aloe Heat Lotion har en kremet konsistens og absorberes raskt av huden.

Fordeler:

Avslappende massasjelotion

Beroligende, hudpleiende og mykgjørende innhold

Kremet, deilig konsistens som ikke kleber

Tips!

For å få en enda herligere massasje kan du kombinere Aloe Heat Lotion med følgesvennen, Aloe MSM Gel.

Heat Lotion finner du HER : https://misspurple.myforever.no/store/product/64T

Si hei til Aloe Moisturizing Lotion, en trofast følgesvenn i Forever-sortimentet.

 Dette er et ekte allroundprodukt som passer like godt på kroppen som i ansiktet. I tillegg til vår egen Aloe vera inneholder den blant annet pleiende jojoba og fuktbevarende elastin og kollagen. Vitaminene C og E bidrar også til å gjøre Aloe Moisturizing Lotion til hudens beste venn.

 Så pass på at du alltid har en Aloe Moisturizing Lotion i håndvesken, badebagen eller piknikkurven. Et behagelig selskap med gode egenskaper.

Fordeler:

Absorberes raskt

Kleber ikke

Pleiende og fuktende

Brukstips

Bland gjerne inn en eller et par dråper av en av våre Forever Essential Oils for å få din egen favorittduft. Hvorfor ikke et friskt pust av sitron, eller kanskje litt isfrisk peppermynte?


Drikker du Aloe Vera Gel eller vurder du å prøve ? Kjøper du en 3pkn med Aloe Vera Gel ( valgfri smak) innen 31.01.20 - får du med 1 ekstra på kjøpet - betal for 3 få 4! 

Når du trenger en skikkelig kickstart på veien mot en sunnere livsstil, kan det være fint å få hjelp på veien. Vi synes ikke det skal være vanskelig å være snill mot seg selv. Derfor vil vi gi deg mange muligheter og alternativer, som alle fører til helse og velvære.

På bildet til venstre  ser du tre gode inngangsbilletter som gjør det lett å påbegynne reisen og holde kursen mot målene dine. Vi kaller dem:

– Forever Aloe Vera Gel™

– Forever Aloe Berry Nectar™

– Forever Aloe Peaches™

Alle tre er fulle av Aloe vera fra den fineste innerfileen og inneholder dessuten vitamin C. Du finner derimot ikke snurten av verken sukker, søtningsmidler, fargestoffer eller konserveringsmidler.

For at også sjelen skal ha det bra, leveres de i miljøvennlig Tetra Pak som selvsagt kan gjenvinnes.

Nå finnes det ingen unnskyldninger for ikke å gjøre 2020 til ditt beste år hittil!

NB! F.o.m 01 februar 2020 blir det prisøkning på Aloe Vera Gel - så husk å bestille innen fredag 31 jan! 
 SOL SOL KOM IGJEN - ENDELIG ER DU TILBAKE 


👉 Aloe Sunscreen , en kremet solbeskyttelse med solfaktor 30

👉 kleber ikke

👉 beskytter mot både UVA- og UVB-stråler

👉 ekstra vannfast

👉med zink som reflekterer vekk strålene ( solkremen er hvit med engang, den må trekke inn )

👉 kan brukes på hele kroppen, også ansiktet

👉mild duft av sommer og kokos

Siden Aloe Sunscreen er månedens produkt, får du med et par kule, gule solbriller på kjøpet! ( så lenge lageret rekker)

En smakfull Aloe vera-opplevelse

 Forever Aloe Berry Nectar med aloe vera, og juice fra eple og tranebær gir en litt fruktigere smaksopplevelse - klar til å drikkes, og nytes - hver dag 🥰

🌿I likhet med originalen, Forever Aloe Vera Gel, framstilles Forever Aloe Berry Nectar av den fineste indrefileten fra solmodne Aloe vera-planter. Den er uten fargestoffer og konserveringsmidler og naturlig søtet med tranebær, eple og fruktose. Og selvsagt inneholder også denne lekre drikken vitamin C, som for eksempel bidrar til immunsystemets normale funksjon. Ekstra bra å vite nå i disse forkjølelsestider.

♻️I fjor fikk alle våre Aloe vera-drikker ny, miljøvennlig drakt. Vi byttet ut den gamle plastdunken med gjenvinnbar Tetra Pak, som fås i to forskjellige størrelser. Forever Aloe Berry Nectar (i likhet med Forever Aloe Vera Gel og Forever Aloe Peaches) fås nå også i miniformat: 330 ml herlig drikke i praktisk pakning.

🍹 Uansett hvilket format du foretrekker, så kan du glede deg ekstra over at også Forever Aloe Berry Nectar 330 ml i 12-pakning inngår i Månedens produkt i februar.

✅Fordeler

Massevis av Aloe vera

Med vitamin C

Helt uten konserveringsmidler

Naturlig søtet med tranebær, eple og fruktose

👉Tips!

Forever Aloe Berry Nectar er god som den er – men også et perfekt smaksinnslag i en eksklusiv mocktail. Prøv for eksempel å riste shoten med frosne tranebær, og topp deretter opp med tonic-favoritten din.