NYHETER

Hurra - nå er det lettere å lese om produkter og sjekke priser på hjemmesiden min , dere trenger ikke opprette kundekonto lenger for å se pris og/eller bestille 🤩

Alle produkter kan nå legges direkte i handlekurven uten at du må logge inn! 

Dette har vi ventet lenge på!


Vi tilbyr KLARNA, Vipps og kontant betaling. 

En tablett for syns skyld

Vårt siste kosttilskudd i Forever-familien er en liten tablett med store visjoner. I Forever iVision har vi samlet vitaminer og mineraler som bidrar til å opprettholde normal synsevne og å beskytte cellene mot oksidativt stress. Dessuten inneholder Forever iVision den prisbelønte ingrediensen Lutemax® 2020, som ble utpekt til «Best Functional Ingredient 2018» av NutrAward.

Øynene dine jobber hardt hver dag. De skal kunne fokusere på både langt og kort hold, takle tørr luft, og kanskje sitter du foran en dataskjerm … Ulike aktiviteter og miljøer gjør at øynene dine må tilpasse seg og justere synet opptil 30 000 ganger per dag. De har fortjent litt oppmerksomhet., synes du ikke ? 

Direkte link til iVision 

MINI ALOE VERA GEL 330 ML 

Da er alle 3 smakene kommet som mini pakninger - HURRA

Du får kjøpt dem single eller i 12 pkn . Anbefalt dose er 40ml 1-3 ganger daglig. 

Gi din daglige Aloe vera-shot en boost

Da får du ikke bare vitamin C, men også vitamin B6, B12, folsyre og vitamin D – og selvsagt aminosyren L-arginin. 

Aloe Vera gel finner du i nettbutikken HEREndelig er verdens beste solkrem tilbake! 

En rikt kremet solbeskyttelseslotion som trekker raskt inn i huden uten å klebe. Aloe Sunscreen kombinerer fysikalsk og kjemisk solfilter og gir deg dermed effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler. At den er ekstra vannfast betyr at du har en viss beskyttelse igjen også etter at du har tatt en dukkert.

Vi er alle forskjellige, både når det gjelder hudtype og følsomhet for sol. Alle trenger vi imidlertid solbeskyttelse, men i ulik grad, uansett hvilken hudtype vi har. Aloe Sunscreen har solfaktor 30 og beskytter deg mot både UVA- og UVB-stråler. En skikkelig god følgesvenn på stranden altså.

Sol og varme er herlig, men det tørker også ut huden. Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Med Aloe Sunscreen har du ikke bare optimal beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, du får også en mykgjørende og fuktende krem som gir huden din en glatt og frisk glød. Her har vår pleiende Aloe vera fått godt selskap av blant annet antioksidanter i form av vitamin C og E. Resultatet? Glatt, myk og solvarmet hud. Etterlater en mild, blomstret duft av sommer og ferie, med innslag av kokos.


Ta vare på deg selv

Sånn passe er best, også med solbeskyttelse. Er solen veldig sterk, bør du ta på heldekkende klær eller gå inn i skyggen til det blir litt mildere. Babyer og små barn er ekstra følsomme, så ta gjerne på dem lange ermer og caps eller solhatt. En skikkelig parasoll gir god skygge når solen er som sterkest.

Grønt på vei! 

Noen dager kan det være vanskelig å få i seg så mye grønt som man egentlig skulle ønske. Men nå trenger ikke den aktive livsstilen din lenger å stå i veien for et grønt kosthold. Forever Supergreens er en skikkelig kraftpakke, proppet med grønne godsaker. Pakket i praktiske porsjonsposer, perfekte å ta med når du er på farten.

Passer for deg som vil være sikker på at du får et grønt tilskudd i kostholdet hver dag. Selv på dager da tiden ikke strekker til, kan du enkelt og greit ta opp en porsjonspose med Forever Supergreens fra vesken.

Saftige, mørkegrønne, smakfulle. Det er mange årsaker til at spinat og grønnkål er med på listen over de 10 mest populære grønnsakene i verden. De har også en selvsagt plass i Forever Supergreens. Sammen med ”Kongen av grønnsaker”, brokkoli. En godsak som romerne og grekerne dyrket allerede for 2000 år siden. Disse grønnsakene går fint sammen med de oransjerøde gojibærene, som har sin opprinnelse i Kina.

En vitamin- og mineralboost

Forever Supergreens inneholder blant annet en kraftig dose vitamin C, som bidrar til immunsystemets normale funksjon og til normal kollagendannelse. Dette bidrar igjen til normal funksjon for blodkar, beinmasse, brusk, hud, tannkjøtt og tenner.

Du får også et fint tilskudd av magnesium, som blant annet bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse, og vitamin E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Tips! Hvorfor ikke blande en porsjon Forever Supergreens med din Forever Ultra-shake?

påskegiveaway 


Du kan nå vinne 1 påskeegg med godteri   - 1 biocellulose ansiktsmaske - 1 sun lips  - 1 liquid eyeliner til en samlet verdi av kr 550,- ! 

for å være med i trekningen , legg igjen en kommentar i dette INNLEGGET


vinneren blir trekt søndag 7 april. 


C9 – nå flere smaker og Forever Therm også i Norge


Fra og med mars 2019 blir Forever Lean™ (art.nr. 289) erstattet med Forever Therm™ (art.nr. 463) i Norge, på linje med resten av Skandinavia.

 I likhet med de andre skandinaviske landene får vi også flere smaksvarianter, i og med at du kan velge en av våre tre populære Aloe vera-drikker: Forever Aloe Vera Gel™, Forever Aloe Berry Nectar™ eller Forever Aloe Peaches™ når du bestiller C9.

Du kan jo også velge smak på shaken din: Forever Ultra™ Vanilla eller Forever Ultra™ Chocolate, så smakskombinasjonene er mange. Ikke noe å tvile på altså – bare å starte helseåret 2019 med én gang.

C9 nettbutikk

Aloe vera-drikk med vitamin C i miniformat

Vårt bestselgende kosttilskudd Forever Aloe Vera Gel fås nå også i minipakning. Denne naturelle Aloe vera-drikken består av den fineste innergeleen fra håndplukket Aloe vera av høyeste kvalitet, høstet ved perfekt modning.

 Den inneholder vitamin C og leveres i en miljøvennlig pakning. Mini-tetraen selges i kasser på 12 pakninger à 330 ml. 

12 pkn mini Aloe Vera

si hei til aloe bio-cellulose mask!

Aloe bio-cellulose mask passer for alle aldre og alle hudtyper og er et utmerket valg for rask oppfrisking av hud som føles matt og trett. Ekstra bra for deg som synes det er vanskelig med tradisjonelle masker som må skylles av etterpå. Masken er også helt duftfri, veganvennlig og kan komposteres.

Med bare de beste ingrediensene og utviklet i henhold til en avansert teknologi som fukter huden din og gir ansiktet ditt en ny, frisk glød. Så nært hverdagsluksus du kan komme.

Engangsmasken er lett å bruke og gir en strålende, fuktet hud med ungdommelig glød på bare 20 minutter.

Aloe bio-cellulose mask nettbutikkAlle gode ting er tre

Nå blir det enklere enn noensinne å alltid ha våre Aloe vera-drikker hjemme i kjøleskapet.

 Vi slipper nå flere forskjellige trepakninger som hver inneholder tre Tetra Pak Aloe Vera-drikk pakket i en fin eske. 

Ekstra bra for deg som vil holde deg frisk og rask. Drikken inneholder nemlig vitamin C, som blant annet bidrar til å motvirke tretthet og utmattelse og til å fremme immunsystemets normale funksjon. 

Aloe vera har i sin tur vært brukt av mennesker over hele verden helt siden tidenes begynnelse. Du har kanskje prøvd et hudpleieprodukt med Aloe vera tidligere og er nysgjerrig på Aloe vera som kosttilskudd? Da er du i godt selskap. Forever Aloe Vera Gel™ er allerede høyt verdsatt av millionvis av mennesker over hele verden.

Velg mellom 3 ulike smaker - eller 3 like. 

Combo tri - pack