JULEBUTIKKEN

Vårt bestselgende kosttilskudd har blitt enda bedre! Vår naturelle Aloe vera-drikk består av den fineste innergeleen fra håndplukket Aloe vera av høyeste kvalitet, høstet ved perfekt modning. Nå inneholder den også vitamin C og har enda bedre smak – alt i en miljøvennlig pakning.

For hvem?

Forever Aloe Vera Gel™ passer for alle som vil ha en ny vane i hverdagen.


Du velger fritt smak, om du vil ha 4 like - eller blande. Propolis creme 😍

En av mine mest solgte produkter, egentlig hele året rundt!  

Den trekker godt inn og er helt rå vintertørr hud. Blir ikke liggende som et klissete lag.

Vanvittig drøy i bruk, så den har man også lenge.

👉uten tilsatt vann

👉tykk hudkrem som trekker fort inn

👉klisser ikke

👉bland med gelly og få en nydelig hårkur

👉bruk etter en lang dag i sola

👉kuldekrem ( smør på ca 20 min får du går ut ) 

👉potekrem

👉fotkrem

👉stellekrem


Kjøper du 2 stk Propolis i dag 1 søndag i advent, får du også med 1 gelly på kjøpet! JULETILBUD UT DESEMBER 

Fri frakt ved kjøp over kr 500,- Handler du for over kr 500,- får du også en gave fra meg. Du kan betale med Klarna, Vipps eller kort.


Få julestemning med Forevers Julemusikk liste

Visste du at jeg også setter sammen gavepakker etter dine ønsker ?

 Ta gjerne en kikk i VIP gruppen min på FB, for flere forslag og priser:  

https://www.facebook.com/groups/715750928532171/

Honning 🐝

 Er du i gang med julebaksten ?? Vår honning er helt unik på smak, både barn og voksne elsker den. Den har en mørk farge som betyr at den er ordentlig næringsrik.

Bee Honey Den kan brukes som smakstilsetning i både bakst, te/melk . og er PERFEKT til pepperkaker, krydderkaker, julesnop m.m. 🍪

Du får 🍯

- flytende ren honning

- uten tilsetninger

- lav GI

- mye bedre alternativ til sukker

- god på smak

- naturlig

- 90 dagers garanti

Tilbakemeldingene er fantastiske fra kunder! De elsker smaken. Bruker den i bakst, som i te og annen smakstilsetning. Mange forteller om en nydelig smak, samt at de som ikke liker honning  ofte liker denne.

Denne kvalitetshonningen får du kjøpt hos meg, og du får nå 3 for 2 t.o.m søndag 24. 11 🤩 ( bestiller du i nettbutikken, blir beløpet ordnet manuelt )

Jeg har et par igjen på lager - så hiv deg rundt og bestill i dag, så er du klar til julebaksten! ( jeg sender inn ny bestilling på søndag, forventet leveringstid er da 7-10dgr!) 

Aloe Lips™ inneholder en velprøvd kombinasjon av Aloe vera, jojobaolje og bivoks som gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind.

 Aloe vera og jojobaolje bidrar med hudpleiende og mykgjørende egenskaper, og bivoks bidrar til å beskytte huden i all slags vær. Aloe Lips™ inneholder også allantoin som beroliger huden, og kan også brukes på neglebånd og ved kløe etter insektsstikk, for eksempel. 

HA ALLTID EN LIPS I LOMMA/VESKA !


LIPSNisseverkstedet er åpent

Litt tidlig å begynne å tenke på julen alt? Ikke i det hele tatt. Vi har fylt opp shopen med eksklusive gaver og julefølelse for alle. Med våre favoritter finnes det noe for enhver drøm og smak. Eller hva sier du til en VIP-behandling med aloe bio-cellulose mask til mor og en avslappende Aloe Heat Lotion til bror? 

Vær ute i god tid slik at du får tid å nyte og kose deg i førjulstiden! Så, ta en titt i vår juleshop, hent inspirasjon og finn din julefavoritt.

For å hjelpe deg med å komme i riktig stemning har vi satt sammen en herlig, julete spilleliste på Spotify. Varm opp gløggen, tenn stearinlysene og la Bing Crosby og vennene hans spre litt julefølelse med linken under :                                                         Ja, gi meg julestemning!


Under får du forslag til flott julegaver - og flere pakkeløsninger. Er du usikker hva som passer best, ta kontakt og jeg lager gavepakker til din ønsket pris. 

ALLE produktene i Juleshopen blir levert i lekre gaveesker/innpakninger! 

Gavepakke 1 , propolis og lips 

Oppdag et av våre mest elskede produkter! Aloe Propolis Creme er et mykgjørende og fuktighetsbevarende underverk med hudpleiende godsaker som Aloe vera og propolis, og med en kremaktig konsistens og herlig honningduft.

Propolis Creme

Aloe Lips™ inneholder en velprøvd kombinasjon av Aloe vera, jojobaolje og bivoks som gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind. 

LIPS 


Gavepakke 1 kr 309,- 

Gavepakke 2, eyeliner og eye creme 

Sonya™ precision liquid eyeliner passer for deg som er ute etter en eyeliner av høy kvalitet, med kullsvart pigment og en smal definert pensel i en ergonomisk penn. En eyeliner fylt av hudpleiende ingredienser, ( hele 9 stk ) og som er lett å påføre og sitter der den skal. 

Eye liner


Våknere blikk på et øyeblikk.Dette er et produkt som passer like godt for både kvinner og menn – ja, for alle som vil ta opp kampen mot fine linjer og rynker. Awakening eye cream inneholder ingen silikoner, men gir likevel huden en silkemyk følelse. Kremen inneholder heller ingen parfyme og passer alle hudtyper. 

EYE cremeGavepakke 2 kr 412,-

Gavepakke 3, heat lotion og msm gel 

Aloe Heat Lotion passer for alle som setter pris på en herlig avslappende og varmende massasje. Den er like godt likt av personer som trener mye og ofte, som av den som har en stillesittende kontorjobb og kan trenge å myke opp nakken og/eller ryggen med en deilig massasje.

HEAT LOTION

Massasjegelé som gjør jobben , med beroligende, styrkende og hudpleiende egenskaper. Inneholder blant annet MSM, Aloe vera og ulike urter.  Fordi Aloe MSM Gel er luktfri, er den perfekt også for dem som er følsom overfor lukter.


MSM GEL


Gavepakke 3 kr 497,- 

Gavepakke 4 - for herrene, deodorant og after - shave lotion 

Oppfriskende after shave-lotion med blant annet Aloe vera, rosmarin og agurk som varsomt beroliger og gjenfukter huden din – og gjør den herlig myk og glatt.

Et perfekt produkt for menn i alle aldre som vil gi huden litt ekstra forpleining etter barbering, og som setter pris på en klassisk og frisk herreduft. Passer også fint til følsom hud.

After - shave lotion


Skånsom og effektiv deodorantstift med hudpleiende Aloe vera som holder deg frisk hele dagen. . Behagelig konsistens som verken kleber eller etterlater flekker på klærne.  

Dette er et produkt for alle som vil være sikre på å holde seg friske hele dagen. Den milde duften gjør at den passer like godt for både ham og henne.

Deodorant


Gavepakke 4  kr 289,-

Gavepakke 5 - exfoliater og toner 

Gi huden nytt liv , smoothing exfoliator bidrar til å fjerne døde hudceller for å gi plass til nye, friske celler. Den renser, pleier og mykgjør og gir huden en jevnere og friskere følelse. 

Smoothing exfoliator gjør ikke bare huden ren og frisk, den motvirker også tette porer, fukter og pleier. Den gjør også at serumet og ansiktskremen din lettere kan trenge inn i huden og virke mer effektivt.

Exoliater


Pleiende ansiktsvann som stabiliserer pH-balansen i huden. Balancing toner fjerner også eventuelle rester etter renseproduktet ditt og gir kremene dine best mulig forutsetning for å virke optimalt. Ansiktsvannet balancing toner er utviklet for å tilbakestille det naturlig lett sure miljøet i huden.


Toner

Gavepakke 5 kr 514,-