Eteriske oljer

Eteriske oljer og aromaterapi

Aromaterapi er en herlig avkobling med dufter som påvirker både kropp og sjel på en positiv måte. Eteriske oljer utgjør basen i aromaterapi. 

Disse oljene har alle individuelle egenskaper som påvirker oss på ulike måter. Siden tidenes begynnelse har kulturer over hele verden brukt disse oljene med distinkte dufter for ulike formål. Eteriske oljer blir utvunnet av frukter, blomster, blad, røtter og bark fra ulike planter. Stoff som finnes i ulike planter trekker inn i kroppen via huden når man masserer, og via luftveiene når man puster inn duftene.

 I aromaterapi kan man også under massasje forsterke effekten ved å bruke en aromalampe i samme rom.

Duften av oljene påvirker hvordan vi føler oss. Luktesansen er koblet til både følelser og minner, så på den måten kan man si at selve duften også har en effekt. 

Bruksområder :

Massasje, Bad , Fotbad,Dampbad, for eksempel ved forkjølelse, i badstu, Romduft, Parfyme , Dufttilsetning av duftfrie produkter

Å velge rett olje

Alle eteriske oljer funger ikke akkurat likedan på alle. La nesen din veilede deg i valget. Det er ikke så trivelig å bli massert med en lukt du ikke liker. Oljene er også veldig kraftige, så vær forsiktig med doseringen. Følg instruksjonene på forpakningen.

Kvalitet framfor alt

Forever™ Essential Oils er utvalgt, høstet og produserte med høyeste kvalitet i tankene. For å sikre kvaliteten hos hvert produkt går hver sats av eterisk olje gjennom en grundig vurdering. Spesielle utvalgte team evaluerer hver olje ved hjelp av blant annet organoleptisk kontroll, der man ser, føler og lukter på oljen. Det utføres også laboratorieanalyse for å evaluere hver oljes kjemiske sammensetning.

Nettbutikk eteriske oljer