Om meg

Jeg ble anbefalt å prøve Forever Living sine produkter , og ble SUPER fornøyd!

Jeg hadde hørt om produktene lenge, men aldri brukt dem før sept. 2014 . Da tenkte jeg at nå vil jeg sannelig prøve noen av produktene, og siden det er 90 dagers fornøydhetsgaranti hadde jeg jo ingenting å tape! Er man ikke fornøyd - får man pengene tilbake, enkelt og greit!

Jeg ELSKET produktene, og bestemte meg for å registrere meg som forhandler. Siden jeg likte produktene så godt, var det lett å anbefale de til andre. Det som er det fine med å være FBO ( independent Forever Business Owner) er at jeg kan jobbe når JEG ønsker det - og det betyr at jeg i perioder kan være veldig aktiv når helsen tillater det, så kan jeg også roe ned tempoet når det behøves - JEG ER MIN EGEN SJEF.

Jeg kan jobbe hjemmefra via sosiale media på pc/nettbrett/mobil ( Facebook, Instagram, Google, Pinterest, blogg) , jeg kan stå på messer/stands om jeg ønsker det, jeg kan holde temakvelder/homepartys - og det er MITT valg!

Arbeidet er morsomt og jeg føler at det jeg gjør virkelig blir satt pris på, og jeg anbefaler virkelig Forever Living til andre.

I sortimentet finner du alt du trenger innen kosttilskudd, kroppspleie og makeup, og produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera. Produktene er IKKE testet på dyr - og dette er en viktig sak for meg!

Nettbutikken er døgnåpen, og her kan du opprette en uforpliktende kundekonto hvor du i ro og fred kan lese om produktene.

Alle produkter har 90 dagers garanti, og du kan derfor være trygg når du handler!

Du er også hjertelig velkommen til å kontakte meg for en produktvisning eller for å få mer informasjon om muligheten til å starte egen virksomhet og arbeide sammen med meg!

Velkommen til en trivelig netthandel.


Bli gjerne med i min VIP gruppe på Facebook, for tilbud, info og konkurranser. 

Kontakt meg