Vask vinteren vekk

2019-04-05

Har den lange, mørke vinteren gjort deg blek og gusten? Fortvil ikke. Nå kommer lyset som kroppene våre har lengtet etter. Og du kan gi ansiktet ditt litt hjelp på veien mot å få en frisk glød raskere. Følg våre enkle skritt til ditt vårfine jeg.

 

PEELING

 
Når du regelmessig skrubber bort hudrester og smuss, får du en hud som føles, og er, ren og frisk. Husk bare på at huden i ansiktet er skjør og tynn sammenlignet med kroppen ellers, så bruk finkornet peeling. Fordi ansiktet er følsomt, trenger du ikke å peele så ofte, 1–2 ganger i måneden er nok. 
 
 

 

FUKTIGHET

Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Ikke vask for ofte, det tørker ut. Tørk forsiktig, klapp i stedet for å gni med håndkleet, og påfør fuktighet før huden har rukket å tørke helt ut, så får du best effekt.   
 
 
BRA MAT
Du er hva du spiser. Det gjelder også huden din. Hvis huden hele tiden må kjempe for å kvitte seg med gift og slaggprodukter, er det vanskelig for den også å klare å bli vårfin. Prøv å spise sunt og drikke mye vann, så hjelper du deg selv med å bli ditt aller vakreste jeg.
 
 
ANSIKTSMASSASJE

Frisk opp grå og trett hud med litt deilige massasje. Bruk fingertuppene og ta i passe hardt, det skal absolutt ikke gjøre vondt. Du øker blodsirkulasjonen og får friske røde roser på kinnene.

 

 

OG LITE
SOL

Vi ønsker selvsagt å nyte solen mest mulig når den viser seg igjen, men begynn med en passe dose. Solen er sterkere enn du tror nå på våren. Du ønsker å bli brun, ikke rød. Ikke glem solfaktor!

 

 

… OG IKKE GLEM RESTEN AV KROPPEN

 

Badesesongen med bare bein og korte ermer venter rundt hjørnet.
Her har vi samlet noen tips som skal hjelpe deg med å finne fram til ditt beste jeg.

 


 

Brun uten sol-juice

Med riktig næringsnivå i kroppen får du en friskere hud med glød og en jevnere brunfarge.

Ingredienser til 2 glass
8 gulrøtter
1 grapefrukt
1 eple
1 sitron
1 bit fersk ingefær

Press grønnsakene og fruktene i en råsaftsentrifuge. Server i favorittglasset ditt med et sugerør og et par isbiter.

 

La vinterpelsen falle

Du har kanskje tatt en pause fra barbering og voksing på vinteren. Det finnes forskjellige måter å kvitte seg med uønsket hårvekst på, men barbering hører med til de vanligste.

Gå fram slik

  1. Skrubb regelmessig. Da skaper du en jevn og myk overflate for barberhøvelen. Forever Aloe Scrub gir deg en dyp rengjøring og en skånsom peelingeffekt med Aloe vera og jojobaolje. Du kan bruke den over hele kroppen, til og med i ansiktet.
  2. Bytt barberhøvel – ofte. Et sløvt barberblad irriterer huden din.
  3. Dusj på forhånd. Varmen åpner porene og tvinger hårsekkene til å strekke på seg. Ikke begynn å barbere deg med en gang du har gått inn i dusjen, vent til huden føles varm.
  4. Aloe Hand Soap fungerer utmerket som barberingssåpe. Den gir et fyldig skum og etterlater huden ren og silkemyk.
  5. Tilfør fuktighet. Aloe First og Aloe Vera Gelly er to utmerkede alternativer som pleier og gir huden din den fuktigheten den virkelig trenger.

Nå kan sommeren komme når den vil, du er klar!