Målrettet hudpleie

2019-03-24

Vi er alle opptatt av at huden skal se frisk og fin ut og ha en ungdommelig glød. Forutsetningene er forskjellige, men det vi alle har til felles er at huden trenger og fortjener ingredienser som virkelig pleier, fukter og mykgjør. Som er valgt ut med omsorg og med stor kunnskap om egenskapene de har. Vi trenger alle en hudpleierutine som fokuserer helt og holdent på at huden skal ha det bra.

Derfor har Forevers eksperter brukt peptider, kollagen, naturlige mineraler, planter og nyeste vitenskap innen hudpleie, som både supplerer Aloe vera og forsterker dens fuktende og hudpleiende egenskaper. Våre nyeste hudpleieprodukter forbedrer hudens jevnhet og struktur og gir deg strålende, fuktet hud som både føles og oppleves yngre. La disse produktene supplere infinite by Forever™, Sonya™ daily skincare system eller de andre favorittene dine i den daglige hudpleierutinen din. 

De nye produktene i vår avanserte hudpleielinje er:

 

557 protecting day lotion SPF 20
 

Dagkrem med solbeskyttelsesfaktor 20 som fukter, mykgjør, pleier og blokkerer mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Inneholder bl.a. de fysikalske solfiltrene titandioksid og sinkoksid, men også Aloe vera, vitamin E, vannmelonekstrakt og flere mykgjørende oljer. Svøper seg lett over huden. 

 

559 smoothing exfoliator 
 

En effektiv og samtidig skånsom eksfoliator, som hjelper huden med å fjerne døde hudceller for å gi plass til nye. Med bl.a. Aloe vera, jojobaperler, bambuspulver og de kjemiske eksfoliatorene bromelain og papain. Gir huden en jevnere tone, struktur og glød, samt motvirker tette porer.

 

 

 

560 balancing toner
 

Et balanserende ansiktsvann som pleier og stabiliserer pH-balansen i huden. Frisker opp og beroliger huden og tilbakestiller fuktbalansen. Med bl.a. Aloe vera, moderne betaglukan, allantoin, karragentang og ekstrakt av hvit te og agurk.  

 

561 awakening eye cream
 

Fuktende øyekrem som gir et silkeglatt resultat og en ungdommelig følelse for den følsomme huden rundt øynene. Inneholder bl.a. fire forskjellige peptidkjeder, rødbete, silketrebark, hydrolysert kollagen, Aloe vera og jojobaolje. Svært fuktgivende, mykgjørende og hudpleiende. Oppleves oppstrammende. 

 

       

612 aloe activator
 

Mildt hudpleiende ansiktsvann som sammen med Mask Powder blir en herlig ansiktsbehandling. Ekstra bra for sensitiv hud og kan brukes for å berolige og kjøle ved poser under øynene. Inneholder hudpleiende Aloe vera og allantoin samt antioksidanten vitamin C. Bruk 2–3 ganger i uken som maske eller daglig som ansiktsvann for en deilig svalende og beroligende følelse.

 

6463 organic cotton pads
 

Bomullspads av 100 % økologisk bomull for effektiv og skånsom rengjøring. Biologisk nedbrytbare og fremstilt helt uten kjemikalier. Våre bomullspads passer perfekt inn i hudpleierutinen din, for eksempel med ansiktsvannet balancing toner. Myke og lofrie.

 

       

616 aloe bio-cellulose mask
 

Eksklusiv og intensivt fuktende sheet mask av biocellulose mettet med et serum som inneholder vår fineste fuktighetsbevarende Aloe vera og natriumhyaluronat. Den er dessuten beriket med hudpleiende koffein og sinkglukonat, oppstrammende hestekastanje og ekstrakt av grønn te som pleier huden din. Denne engangsmasken er lett å bruke og gir en boost av strålende, fuktet hud med en ungdommelig glød.

 

 

 

Hudpleie nettbutikk