Collagen

2017-06-28

Kjenner du alderen jobbe mot tyngdekraften ? Da har jeg et tips, COLLAGEN

 Kollagen er limet som binder kroppen sammen og kan bremse hudens aldringsprosess.

Den myke og stramme huden vi hadde i ungdommen varer ikke evig, og med  alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet, og vi får fine linjer, rynker og furer. Etter fylte 25år avtar gradvis kroppens produksjon av kollagen, som igjen fører til rynker. Heldigvis finnes det  tilskudd av kollagen som kan bremse opp aldringsporsessen.

Det fører oss til Step 4 i Infinite by Forevers hudpleie sett, nemlig Collagen Complex

Vi vet alle at skjønnhet ikke bare handler om utsiden.Collagen complex fokuserer nemlig på huden – fra innerst til ytterst.

I dette kosttilskuddet er det også juicekonsentrat fra den populære cantaloupemelonen, som er eksklusivt dyrket i Frankrike. I den finnes også vitamin C, som hjelper til med å redusere tretthet og utmattelse, samt bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon.

Hydrolysert marint kollagen er den viktigste ingrediensen i kosttilskuddet collagen complex. Vitamin C hjelper til med å redusere tretthet og utmattelse, samt bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon. I dette kosttilskuddet finnes det også juicekonsentrat fra cantaloupemelon, hveteekstrakt fra ceramider samt biotin, som bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud.

 

Anbefalt daglig dose er 2 tbl. 

Infinite by Forever får du kun kjøpt som helt sett, med unntak av Collagen complex kosttilskuddet som du kan kjøpe seperat HER